Popravilo pergole je bilo cenovno ugodno

Že kar nekaj časa nazaj, smo si naš vrt nekoliko uredili, ter smo si tam postavili prijetno teraso. Ta terasa pa nam je nato odlično služila, sploh med poletnimi dnevi, ko smo tukaj lahko imeli kakšno prijetno zunanjo kosilo in pa piknik. Da pa smo si ustvarili ustrezno senco, pa smo na to našo teraso še postavili pergolo. Tedaj pa je bila ta terasa res popolna, ter nam je zato bila zelo všeč.

Popravilo pergole je bilo cenovno ugodno

Nekaj časa nazaj pa smo se srečali s težavo, da se nam je pergola nekoliko uničila. Poškodba pergole pa je bila takšna, da se nam je streha nekoliko uničila, oziroma so se nam lamelne dolge plošče pergole nekoliko ukrivile. To pa je pomenilo, da nismo več morali popolnoma zapreti strehe, kar pa ni bilo najbolje, saj s tem nismo vedno dosegli celotne sence, ko smo jo želeli, ali pa nismo morali zapreti strehe, ko je bil zunaj dež.

Zato pa smo se morali nato odločiti, ali bomo pergolo popolnoma zamenjali, oziroma kupili novo, ali pa bi raje izvedli popravilo pergole. Tukaj pa smo si nato ogledali različne opcije, oziroma cene za popravila pergol, ter smo videli, da se nam bo veliko bolj splačalo popravilo, kot pa nakup nove. 

Po še nekaj iskanja po spletu, pa smo našli odlično ponudbo za nove lamelne plošče, ki bi jih namestili na našo pergolo. Te pa so bile zelo ugodne, oziroma se nam je to s finančnega vidika še najbolj splačalo. Tako pa smo nato res izvedli ta nakup, ter smo se lotili popravila pergole. Najprej pa je bilo potrebno odstraniti staro streho, oziroma vse te plošče, kar pa ni bilo težko, nato pa gor namestiti nove, oziroma nadomestiti stare plošče. Tako pa smo s tem delom lahko zaključili zelo hitro ,saj ni bilo zahtevno, ter smo pri temu zapravili tudi zelo malo denarja.